diumenge, 18 de novembre del 2007

Canvis

Com tot en la vida, les coses canvien.
Ara fa unes setmanes la Laura va deixar la seva feina a la Montblanc per millorar a nivell professional a Sort. Això ha fet que ens haguessim d'amotllar a una nova situació.
En aquests moments, comptem amb l'ajuda d'altres professionals que ens donaran un cop de mà.
El divendres va venir la psicòloga, la Noemí, que coneix els vostres avis i us ajudarà a trobar activitats amb les que poder passar una estoneta amb ells. Va noies, que ja entenem que és una tasca a vegades decebedora quan no sabeu de què parlar o què fer amb els vostres avis, però sou creatives, joves i animades i això és el més important. A mida que coneixem a les persones sabem què podem demanar-los-hi i què no. Mireu pel.lícules, sortiu a passejar si poden, demaneu-los-hi que us ensenyin a fer algun detallet per Nadal fet a mà, i escribiu, escribiu tot el què això us remou per dins... tant si us animeu quan esteu allà com si sortiu amb el cor encongit.
I penseu què hem de preparar el Nadal. De moment, tenim dues idees: una cantata que hauriem d'assejar...i quan ho fem? i preparar un centre de taula nadalenc. Una feina que us dóno: aneu a mirar aparadors i busqueu centres de taula, (feu-los-hi fotos si podeu) que un d'aquests divendres anirem a comprar el material per fer-lo juntament amb els avis, però abans, l'haurem de fer nosaltres per practicar.




1 comentari:

Gemma- Maria Concepció ha dit...

ei gemma!!!
que ja he escrit la majora de dies amb la Coancepció i ja només faltes dos dies. està bé no?

gemma